Zoek op FEEL website

CONTACT
HOME
TRIPLE BLUE STAR
€ 96,00
€ 57,00
Toevoegen aan winkelwagen
  • In voorraad
  • Levertijd: 1-3 dagen1

TRIPLE BLUE STAR

EIGENSCHAPPEN

 

De Triple Blue Star is een uiterst krachtige hanger. Veel mensen kunnen niet omgaan met het energieveld dat deze hanger uitstraalt.

Opmerking : we hebben de energie in deze hanger in zo’n evenwicht gebracht dat bijna iedereen hem kan dragen zonder zich overweldigd te voelen. Vele mensen hebben zeer sterke elektrische gewaarwordingen. Vlugge veranderingen in bewustzijn en fysische, emotionele, mentale en spirituele bewustheid zullen waarschijnlijk plaatsvinden!

 

DEZE HANGER IS ZEER WELDOEND VOOR ALLE ATLETEN DOOR ZIJN MOGELIJKHEID BEPAALDE ENERGIEËN IN HET MERIDIANENNETWERK IN EVENWICHT TE BRENGEN, DIE VERANTWOORDELIJK ZIJN VOOR DE ENERGETISCHE STROMING VAN SPIEREN, BEENDEREN EN HORMONEN!

 

Door het subtiel maar krachtig inwerken op onze eigen energienetwerken, energielichamen en meridianen kunnen we ook positieve lichamelijke en emotionele veranderingen waarnemen. Dit kan snel of geleidelijk gebeuren, te vergelijken met het effect van de inname van voedingssupplementen of vitamines, doch fundamenteler en gelijktijdig in meerdere lagen van ons wezen

 

Biofeedback resultaten kunnen verschillend zijn afhankelijk van jouw unieke bioritme en individuele energetisch meridianen netwerk configuratie.

 

Alle hangers bieden een meetbare harmonisatie van schadelijke electromagnetische straling, microgolven en radiofrequenties.