Zoek op FEEL website

CONTACT
HOME
Star Manifestation Pendant
€ 96,00
€ 55,00
Toevoegen aan winkelwagen
  • Laatste in voorraad
  • Levertijd: 1-3 dagen1

STAR MANIFESTATION PENDANT

MANIFESTATION PLATE TOEBEHOREN

 

Wat is de Star Manifestation Hanger?

 

De Star Manifestation hanger is enorm krachtig en wordt gebruikt om een sterkere en grotere quantum verbinding met het zero punt energieveld te maken. Deze hanger is ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met de “Advanced Quantum Matrix Manifestation Plate”. De hanger versterkt het signaal van je verlangens, gedachten en verbeelding in de ware wereld van manifestatie met werkelijk verbluffende resultaten! Draag de hanger tijdens de meditatie en wanneer je de “Advanced Quantum Matrix Manifestation Plate” gebruikt om je manifestaties naar een totaal nieuw niveau te brengen! Met deze hanger baadt je ganse wezen in het quantum veld van manifestatie!

 

**opmerking : deze hanger wordt enkel verkocht of is enkel verkrijgbaar in combinatie met de aankoop van de “Advanced Quantum Matrix Manifestation Plate”. Deze mag niet alleenstaand gekocht worden, hij werd ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met de Manifestation Plate voor een optimaal voordeel voor de gebruiker.

DEZE HANGER MAG ALLEEN 10 MINUTEN VOOR, TIJDENS EN 10 MINUTEN NA HET WERKEN MET DE PLAAT GEBRUIKT WORDEN. DUS MAXIMAAL 30 MINUTEN PER KEER.