Zoek op FEEL website

CONTACT
HOME
Quantum Pure Life Water Patches
€ 21,50
€ 12,50
Toevoegen aan winkelwagen
  • In voorraad
  • Levertijd: 1-3 dagen1

PURE LIFE WATER ENERGY PATCHES

Water neemt snel energetische informatie uit de omgeving op, cfr. het werk van Masaru Emoto.

Al het water op de aarde bevat in het celgeheugen de energie en de informatie van alles waarmee het water ooit in contact is gekomen ; van al het mooie, maar ook van bv. : riolering, chemicaliën, gifstoffen, medicatie, virussen... en zelfs geweld, vernieling, angst en haat...

 

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. Door water op te nemen via drinken, douchen, baden... wordt de informatie van het water overgedragen op onze cellen, met een onmiddellijk effect op ons humeur, onze energieniveaus en ons algemeen welzijn.

 

De gemiddelde positieve levenskracht die door een mens stroomt is ongeveer 20 – 150 op de vibra elektro levenskracht schaal.

Deze schaal meet de vibratie of de snelheid van de elektronen in een levend wezen of een voorwerp. De hoeveelheid levenskracht van de 'pure life water energy patches' is ongeveer 52 biljoen!! Hoe hoger het cijfer, hoe meer levenskracht (energie) je hebt en des te beter, gezonder en gelukkiger je in het algemeen bent!

 

WAAROM ZIJN DEZE STICKERS ZO BELANGRIJK? WAT BETEKENT ENERGETISCH ZUIVER WATER?

We kennen allemaal het belang van proper water dat vrij is van partikels die erin ronddrijven. Zuiver gefilterd water wordt vandaag de dag het meest gewenst. We kunnen er niet zeker van zijn dat het water uit de kraan vrij is van chemicaliën, slechte geuren en eigenaardige smaken. Daarom gebruiken velen onder ons flessenwater. We kopen en drinken water dat fysiek zuiver lijkt maar is het ook energetisch zuiver?

 

Denk eens aan twee identieke tweelingbroers die aan sport doen op school. Ze zijn fysiek identiek maar de ene broer heeft een negatief karakter. Hij is een donkere en boosaardige persoonlijkheid die, overal waar hij komt, problemen maakt. De andere broer daarentegen is de meest zachte en liefdevolle persoon die je kan ontmoeten. Samen spelen ze rugby en keren terug naar huis bezweet, vuil en vol met modder.

Nadat ze zich hebben gewassen zijn ze allebei proper. Maar de negatieve tweelingbroer die ook fysiek proper is, is energetisch nog steeds niet proper; zijn karakter, houding en donkere negatieve energie zijn niet veranderd en hebben nog steeds een negatief effect op alles en iedereen waarmee hij in contact komt. Hij blijft lage (negatieve) energieën uitzenden.

 

Dit is wat de levenswater stickers doen :

 

Ze maken het water energetisch schoon!

Ze zuiveren het water van opgeslagen neg. energie en geven het een 'boost' met een enorm niveau van verjongende, harmoniserende, positieve levenskracht zodat het water jou nu werkelijk voedt ipv. je in leven te houden op een laag niveau.

 

HOE KAN JE ZE GEBRUIKEN?

De stickers gaan jarenlang mee en stoppen nooit met werken zolang ze niet ernstig beschadigd worden.

KLEEF DE QUANTUM PUUR LEVENSWATER STICKERS OP DE VOLGENDE PLAATSEN VOOR EEN EFFECTIEVE BESCHERMING : op alle kranen (keuken, badkamer ..), maar ook op de vaatwasser en de wasmachine, je favoriete (sport)drinkbeker, drinkwaterreservoir, … enz. en vooral ook op de belangrijkste waterleidingsbuizen in je huis.

 

TESTRESULTATEN

volgende testresultaten geven de positieve en negatieve levenskracht weer voor en na het plaatsen van de Inner Soul Technology “Quantum Pure Life Water Patches” op 13 verschillende types drank – enkele plaatselijke bronnen ( Canada) en enkele internationaal bekende merken

- elke positieve levenskracht waarde groter dan 10 000 is zeer gunstig voor een mens en plaatst je in een positieve toestand van verjonging

- elke negatief cellulair geheugen energetische kracht lager dan -400 brengt een mens in en heeft een negatief effect zowel emotioneel als fysiek

 

Getest

product

 

Positieve levenskracht energie zonder sticker

Positieve levenskracht energie  

met

de puur levenswater sticker

Negatief cellulair geheugen zonder sticker

Negatief cellulair geheugen met

de puur levenswater sticker

Aquafina flessenwater

+ 830

+ 52 biljoen

- 12 300

0

Dasani

flessenwater

+ 519

+ 40 biljoen

- 73 miljoen

0

Evian

flessenwater

+ 1420

+ 40 biljoen

- 12 200

0

Perrier Sparkling Spring flessenwater

+ 176

+ 32 biljoen

- 1.3 miljoen

0

Pelligrino Carbonated Mineral

flessenwater

+ 213

+ 23.8 biljoen

- 142

0

Fiji Natural Artesan flessenwater

+ 12 100

+ 44 biljoen

- 237

0

Gerolsteiner Sparkling Mineraalwater

+ 1000

+ 23 biljoen

- 111 000

0

Omgekeerde osmose dan gedistilleerd water uit Edmonton Canada

+ 1284

+ 31.2 biljoen

- 234

0

Omgekeerde osmose, water uit Edmonton Canada

+ 2300

+ 34 biljoen

- 6100

0

Kraantjeswater uit Edmonton Canada

+ 1200

+ 50 biljoen

- 153 000

0

Oranje Gatorade

+ 1300

+ 36 biljoen

- 730 000

0

Coca Cola Classic

+ 620

+ 13 biljoen

- 124 miljoen

0

Star Bucks Regular Coffee No Cream or Sugar

+ 520

+ 24 biljoen

- 230 000

0

 

 

De bovenstaande gegevens zijn gebaseerd op de Vibra Electro Life Force Scale die de vibraties meet van elektronen om te bepalen hoeveel positieve/negatieve levenskracht energie er in een levend wezen of voorwerp is. (opmerking : de gemiddelde levenskracht van de mens volgens deze schaal ligt tussen 20 – 150)

 

Zoals je kan zien brengen de “Quantum Pure Life Water Patches” de waarden van de positieve levenskracht naar een gemiddelde van 34 biljoen, gebaseerd op de gegevens van deze 13 geteste producten. En bovendien wissen de stickers volledig de negatieve informatie uit het cellulair geheugen.

 

INHOUD : 10 QUANTUM PUUR LEVENSWATER STICKERS PER VERPAKKING