Zoek op FEEL website

CONTACT
HOME
Quantum Vehicle Power Magnets

“ het ganse voertuig wordt één grote harmonieus werkende machine!”

€ 79,00
€ 49,00
Toevoegen aan winkelwagen
  • In voorraad
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Quantum Vehicle Power Magnets

De quantum voertuig krachtmagneten bevatten een revolutionaire technologie; onze exclusieve “quantum nano technologie” direct overgedragen op speciale magneten die onmiddellijk en volledig de manier waarop je voertuig werkt en rijdt verbeteren.

De quantum krachtmagneten beginnen onmiddellijk hun werk te doen. Je zal meteen een versterking en verbetering in koppeling, kracht en versnelling kunnen merken!

De vier speciaal behandelde “Quantum Nano Magneten” worden op strategische plaatsen in het motorgedeelte aangebracht : twee op het motorblok en twee op de batterij waar de magneten kunnen vastgehecht worden! Eens ze zijn aangebracht, zal je onmiddellijk het verschil merken!

Toepassing :

- slechts enkele seconden voor de installatie

- onmiddellijk toepasbaar op elk voertuig!

- onmiddellijk voel je krachtwinning, verbetering bij versnellen, koppelen en prestatievermogen!

- de quantum magneten werken continu op je voertuig en gaan voor onbeperkte tijd mee!

– kunnen toegepast worden op auto’s, vrachtwagens, motors, terreinwagens, boten, quads...

– het aanbrengen van meer magneten versterkt de werking; dit is aan te bevelen voor zwaardere motoren.

 

Grafische voorstelling hoe de quantum krachtmagneten werken

Normaal gezien bewegen de atomen van de brandstof en de elektriciteit willekeurig in het rond in elke richting zonder orde of harmonie. Wanneer je de quantum magneten op je voertuig plaatst, zenden ze een onzichtbaar signaal uit naar de brandstof en de elektriciteit. Door toedoen van onze exclusieve “quantum nano technologie” worden ze

een opeenvolging van geordende atomen volledig in harmonie met elkaar waardoor ze zich zeer efficiënt door alle onderdelen van de motor voortbewegen.

 

Resultaat :

“ het ganse voertuig wordt één grote harmonieus werkende machine!”

 

Hoe langer de quantum krachtmagneten op je voertuig blijven, hoe hoger het effect zal worden! Hoe langer ze erop blijven, hoe beter de prestatie! Het gebruik van dit systeem verandert de “structuur van de atomische stroming” van de motor, het brandstofsysteem en de elektrische componenten. Hoe langer het systeem gebruikt wordt, hoe meer de verschillende delen van je voertuig in harmonie komen en samenwerken. Hierdoor verbeteren de onvolmaaktheden in de systemen van je voertuig zodat het voortaan steeds hoogst efficiënt kan werken. Het is geen apparaat, het is geen werktuig, het is simpelweg het toepassen van “quantum nano technologie” om je de verbazingwekkende resultaten en prestaties te geven die je verlangt!

 

De krachtmagneten zijn niet magisch, zijn geen voodoo en ook geen elektronische werktuigen. Ze gebruiken “quantum nano technologie” om de gehele atomische structuur en stroming van de werkende delen van je voertuig te herschikken.

We hebben er verschillende jaren over gedaan om het eenvoudige uit deze ver geavanceerde technologie te halen en het toe te passen op de basisfundamenten van hoe en waarom een voertuig meer brandstof verbruikt en meer kracht verliest dan het zou moeten!

 

Plaatsen :

Dit is zo gemakkelijk, het gaat in drie stappen!

1. neem 2 magneten en plaats er één op de (-) negatieve en één op de (+) positieve pool van de batterij. Indien ze niet automatisch zouden blijven vastzitten dan moet je een sterk klevende tape of een kleefstof gebruiken zodat ze goed bevestigd zijn.

2. neem twee andere magneten en bevestig ze aan elke zijde van het motorblok zelf, wellicht kan je ze op een metalen oppervlak plaatsen waaraan de magneten blijven vastzitten

3. dat is alles, je bent klaar!

 

Veiligheidstip: de magnetische werking van de quantum magneten is enorm krachtig. Vele mensen vinden het moeilijk om de magneten van elkaar te krijgen; wees voorzichtig voor je vingers wanneer je ze hanteert!

 

Opmerking: de quantum krachtmagneten voor voertuigen hebben een speciale coating. Indien je een magneet ontvangt waarvan een hoekje is afgebroken van de magneet zelf of wanneer er wat van de metalen coating af is, dan zal dit geen nadelige invloed hebben; het product behoudt zijn werking!

 

- de quantum kracht magneten werken voortdurend en gaan voor altijd mee, uiteraard zolang je ze op je voertuig houdt.

We moedigen je aan om het “quantum nano “verschil uit te proberen en we zijn ervan overtuigd dat je er zal in geloven!