Zoek op FEEL website

CONTACT
HOME
Quantum Lightweaving Pendant
€ 96,00
€ 49,50
Toevoegen aan winkelwagen
  • Laatste in voorraad
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Quantum Lightweaving Pendant

De pendant werd geïnspireerd door en ontworpen voor Kenji Kumara.

Deze laatste nieuwe hanger heeft het vermogen om je bewustzijn in een mystieke staat te brengen die toelaat een diepe integratie van de Quantum golf te ervaren. Zo zorgt de Quantum Lightweaving Pendant voor een verregaande emotionele, mentale en genetische reiniging, verjonging en transformatie van het bewustzijn.

 

Deze unieke en buitengewone hanger belichaamt het quantum veld bewustzijn. Elke gebruiker van de energetische hanger zal het quantum veld op een persoonlijke manier ervaren, afhankelijk van hoe harmonieus men is afgestemd op de grenzeloze staat van het pure quantum veld van bewustzijn. Deze opmerkelijke hanger is bedoeld om je te helpen jouw unieke stroming van goddelijke transformatie en overeenkomstig ontwaken te behouden.

 

Door het subtiel maar krachtig inwerken op onze eigen energienetwerken, energielichamen en meridianen kunnen we ook lichamelijk en emotioneel positieve veranderingen waarnemen. Dit kan snel of geleidelijk gebeuren, te vergelijken met het effect van de inname van voedingssupplementen of vitamines, doch fundamenteler en gelijktijdig in meerdere lagen van ons wezen

 

Biofeedback resultaten kunnen verschillend zijn afhankelijk van jouw unieke bioritme en individuele energetisch meridianen netwerk configuratie.