Zoek op FEEL website

CONTACT
HOME
Positive Harmony Wellness Patches
€ 19,50
€ 11,50
Toevoegen aan winkelwagen
  • In voorraad
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Positive Harmony Welness Patches

Herstel je evenwicht en focus !!

 

"Positieve harmonie en welzijn" stickertjes helpen om evenwicht en aandacht te herstellen, energieniveaus onmiddellijk te verhogen en zo een langdurig verhoogde vitaliteit en helderheid te brengen.

Ze reinigen vlug de negatieve energie (cellulair geheugen) van om het even welk voorwerp, terwijl ze tegelijkertijd een super energie impuls geven.

De Quantum Welzijn stickertjes werden ontworpen om ook op je lichaam te dragen. Er is van deze stickers niets dat je lichaam binnendringt; de communicatie gebeurt rechtstreeks naar je cellen!

Ook kinderen vinden deze stickertjes geweldig!

 

Gebruik:

- Kleef een stickertje op je lichaam, op de plaats waar jij het meest steun wil geven. Ook chakra en accupuntuur punten zijn hiervoor zeer geschikt. Kleef het tweede stickertje op het punt hier recht tegenover.(= waar je uitkomt wanneer je denkbeeldig door het lichaam gaat)

- Draag de stickers zolang de kleefkracht meegaat en plaats dan nieuwe. De stickers zijn waterbestendig.

- Kleef de stickers op eender welk voorwerp om het onmiddellijk te reinigen van negatieve of disharmonische energieën, bv. drinkflessen, cosmetica, shampoo, juwelen, servies, snoepdoos, zakje chips.....enz.....!

De werking van de stickers stopt nooit! (ook niet wanneer de kleefkracht verdwenen is)

Ook heel leuk voor kinderen!