Zoek op FEEL website

CONTACT
HOME
Mystical Quantum Wave Power Plate
€ 82,00
€ 49,50
Toevoegen aan winkelwagen
  • In voorraad
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Mystical Quantum Wave Power Plate

Deze power plate heeft verbazingwekkende effecten op de puur quantum bewustzijnstoestand!

Door de Mystical Quantum Wave Power Plate te gebruiken, je erop te focussen of ernaar te kijken, wordt je bewustzijn in een mystieke staat gebracht waarbij je toegang krijgt tot de Pure Quantum Bewustzijnsgolf. Hierbij laat je je geest los en ga je binnen in een tijdloze zone van schoonheid en magie zodat je daadwerkelijk de Quantum Golf kan ervaren.

 

Kwaliteiten

- een toegang of sterrenpoort

- een verbinding tot diep quantum

- een levende entiteit

- sferen binnen sferen

- directe toegang tot het quantumveld

- overstijgen van angsten en emotionele stress

 

Geïnspireerd door en speciaal ontworpen voor de Kenji Kumara Quantum Lightweaving producten. Deze laatste nieuwe quantum golf holografische power plate werd ontworpen om bijstand te verlenen tijdens het in evenwicht brengen en verhogen van een diepere integratie van de quantum golf ervaring. Deze unieke en buitengewone power plate werd ontworpen door de stellaire quantum kunstenaar Rene Hamilton en belichaamt het quantum veld bewustzijn, voortgebracht door het oneindige potentieel dat tot uiting komt door het holografisch netwerk en matrix ervan. Elke gebruiker van de energetische power plate zal het quantum veld op een persoonlijke manier ervaren, afhankelijk van hoe harmonieus men is afgestemd op de grenzeloze staat van het pure quantum veld van bewustzijn. Deze opmerkelijke power plate is bedoeld om je te helpen jouw unieke stroming van goddelijke transformatie en overeenkomstig ontwaken te behouden.

Alle Inner Soul Technologie Plates voorzien in een meetbare harmonisering van schadelijke frequenties van mobiele telefoons, draadloze toestellen, elektromagnetische stralingen, microgolven en radiofrequenties die dreigen de natuurlijke biologische, mentale en emotionele processen van onze lichamen te verstoren.