Zoek op FEEL website

CONTACT
HOME
WONDERLIJK ZACHTE HUID WATER ENERGIZER
€ 24,00
€ 16,00
Toevoegen aan winkelwagen
  • Uitverkocht

WONDERLIJK ZACHTE HUID WATER ENERGIZER

Mineralen Speciaal met Quantum Nano Energie geladen : een Herkimer diamant en een speciale zeldzame aardemagneet in gedistilleerd quantum nano energetisch water

 

Gezonder Energetisch Water

 

Deze Quantum Mirakel Zachte Huid Water Energizer zorgt ervoor dat de watermolecules in het lichaam hoge energie krijgen met onmiddellijke resultaten op vlak van hoe je huid aanvoelt en eruit ziet.

 

 

Wat is de Quantum Mirakel Zachte Huid Water Energizer?

 

Deze ampul heeft een exclusieve opmaak van speciale ingrediënten waardoor je binnen de 48 u na gebruik reeds een behoorlijk verschil zal voelen hoe zacht en glad je huid wordt (vooral aan de onderkant van de voeten en de hielen). Hoe meer je de ampul gebruikt, hoe meer je bemerkt dat de circulatie in je handen en voeten lijkt te verbeteren, evenals de zachtheid en fijnheid van de ganse huid.

 

Hoe werkt het?

Plaats de ampul in je bad, voetbad, afwaswater, maar ook in drinkwater, sapjes, .. enz.

Doe de ampul NOOIT open : plaats ze gewoonweg in de badkuip of de dranken. De ampul zendt een speciaal energetisch signaal uit in het badwater of de drank dat automatisch de atoom- en moleculaire structuur van de vloeistof verandert. Deze verandering gebeurt onmiddellijk, echter hoe langer je de ampul erin plaatst, hoe intenser of dieper de verandering is. Het menselijk lichaam bestaat ongeveer voor 80% uit water, dus wanneer je in badwater ligt dat energetisch geladen werd, komen de watermolecules van je lichaam automatisch in resonantie met dit nieuw hoger energetisch water.

 

Het resulteert in gezonder energetisch water binnenin je lichaam dat zijn uitwerking heeft op je huid. Normaal gezien heeft de Levenskracht van het water van de kraan, flessenwater of gefilterd water een gemiddelde variërend tussen 80 - 500 Algemene Vitaliteit Levenskracht Waarde. Wanneer je de Quantum Mirakel Zachte Huid Water Energizer in je badwater of drinkwater plaatst, dan verhoogt die Waarde naar 5 – 10 miljoen. Dit is een verhoging van ongeveer 50 000 keer van de Positieve Levenskracht Waarde van jouw water!

 

Instructies voor gebruik :

 

Voor het bad : plaats de ampul in je bad, giet ze niet uit in het badwater, hou de dop gesloten. Open de ampul niet.

Je kan ze ook in een voetbad plaatsen.

(Indien ze toevallig toch zou opengaan dan is de vloeistof niet giftig en 100% natuurlijk, je mag ermee in aanraking komen en mag het zelfs drinken.)

 

Om te drinken : plaats de ampul in je favoriete drank, water… enz. maar plaats ze niet rechtstreeks in kokend water of een ketel. We adviseren dat je ze in een grote hoeveelheid water plaatst waaruit jij en je familie uit schenken.

Nogmaals, open ze niet, zorg ervoor dat de dop goed vastzit.

 

Gebruik het water om te drinken, om ermee te koken, voor een bad, voor de planten en zelfs voor de huisdieren!

 

De Quantum Mirakel Zachte Huid Water Energizer werkt levenslang en gaat levenslang mee.

Hou ze uit de buurt van alle andere magneten, batterijen en elektrische toestellen en zorg ervoor dat de dop altijd vastzit.

 

* Je kan ook kleine veranderingen merken, diepere dromen, grotere bewustheid en meer helderheid; door detoxificatie. Dit alles omdat je in contact komt met zo’n hoge levenskracht!