Zoek op FEEL website

CONTACT
HOME
Light Body Activator
€ 96,00
€ 55,00
Toevoegen aan winkelwagen
  • Laatste in voorraad
  • Levertijd: 1-3 dagen1

LIGHT BODY ACTIVATOR PENDANT

MANIFESTATION PLATE TOEBEHOREN

 

EIGENSCHAPPEN

 

De Light Body Activator gaat verder dan deze dimensie op zoveel manieren. Hij start onmiddellijk met het opruimen van  “etherische rommel”  die mentaal, emotioneel en/of spiritueel aanwezig kan zijn. Men kan een vertragen van tijd ervaren, een rustig worden van de geest, een verhoging van de zintuigen en ongewone gewaarwordingen aangezien de energie verhoogd en gezuiverd wordt, hetgeen in een groter bewustzijn van de eigen lichtlichamen en ware spirituele erfgoed resulteert.

De Light Body Activator is verbazingwekkend op zich. Wanneer je je de Advanced Quantum Matrix Manifestation Plate aanschaft, raden we ten zeerste deze hanger aan om energetische blokkades op te ruimen en je manifestaties zo helder mogelijk te maken! In tegenstelling tot de Star Manifestation hanger kan de Light Body Activator hanger altijd gedragen worden waardoor hij zeer veelzijdig is!

 

 

Door het subtiel maar krachtig inwerken op onze eigen energienetwerken, energielichamen en meridianen kunnen we ook positieve lichamelijke en emotionele veranderingen waarnemen. Dit kan snel of geleidelijk gebeuren, te vergelijken met het effect van de inname van voedingssupplementen of vitamines, doch fundamenteler en gelijktijdig in meerdere lagen van ons wezen 

 

Biofeedback resultaten kunnen verschillend zijn afhankelijk van jouw unieke bioritme en individuele energetisch meridianen netwerk configuratie.