Zoek op FEEL website

CONTACT
HOME
Home Energy Harmonizer
€ 19,50
€ 11,50
Toevoegen aan winkelwagen
  • In voorraad
  • Levertijd: 1-3 dagen1

HOME ENERGY HARMONIZER PATCH

BESCHERM JEZELF, JE FAMILIE EN JE KINDEREN!

 

De 'Home Energy Harmonizer Patch' werd ontworpen om bescherming te bieden tegen negatieve informatie en energiegolven afkomstig van: satellieten, GSM zendmasten, radiozenders... alsook de tegen elektrische bedrading die door je huis loopt en het welzijn van jezelf en je familie beïnvloedt.

 

We leven in een wereld waar we 5 miljoen keer meer blootgesteld worden aan elektromagnetische vervuiling dan onze grootouders en dit in een tijdspanne van amper 60 jaar!

 

Zelfs binnen in ons eigen huis, kunnen we ons niet verbergen noch immuun zijn tegen de effecten van microgolven, radiogolven, magnetische golven, elektrische golven en gamma stralingsvervuiling.

Al deze verschillende energiegolven hebben een rechtstreeks en meetbaar effect op het biologische systeem van het menselijk lichaam met een uitwerking op de manier waarop je lichaam functioneert.

 

- er zijn meer dan 9000 kunstsatellieten gelanceerd de laatste 40 jaar

- er zijn meer dan 44 000 radiostations die continu uitzenden

- er zijn meer dan 10 000 GSM masten die voortdurend data doorsturen

Dit veroorzaakt een electro-smog waaraan we 24u/24u en 7d/7d blootgesteld zijn. We zien de laatste jaren dan ook een toename van allerlei grote en kleine kwalen en symptomen bij mensen.

 

De elektrische bedrading in onze huizen werkt op ongeveer 60 hertz. Dit is dezelfde frequentie waarop je brein denkt en het merendeel van zijn functies werken. Hierdoor, omdat beiden op dezelfde frequenties zitten, ontvangen je hersenen voortdurend ‘ballast’ interferentie geluiden en informatie van de elektrische bedradingen in je eigen huis.

 

Dit beïnvloedt jouw lichamelijk en mentaal welzijn:

Van de kwaliteit van de slaap en dromen tot het onvermogen om je effectief te concentreren, stemmingswisselingen, ADHD,obsessief-compulsieve stoornis, luiheid, verveling, gebrek aan energie, gebrek aan helderheid, enz.

 

Gebruik :

Kleef de Home Energy Harmonizer op de zekeringskast van je huis.

 

De Home Energie Harmonizer zendt onmiddellijk speciaal ontworpen harmonieuze energiegolven uit, die meestromen met de uitgaande frequenties van het elektrische systeem van je huis, waardoor het negatieve effect geneutraliseerd wordt.

 

Wat mag je verwachten?

Een onmiddellijke 'shift' van de atmosfeer in je huis!

beter slapen

verhoogde concentratie

een meer ontspannen lichaam

afname of verdwijnen van lichamelijke klachten (hoofdpijn, spierpijn...)

 

DE HOME ENERGY HARMONIZER STOPT NOOIT MET WERKEN !!