Zoek op FEEL website

CONTACT
HOME
CRYSTAL TRUTH CROSS
€ 117,00
€ 66,00
Toevoegen aan winkelwagen
  • Uitverkocht

CRYSTAL TRUTH CROSS

EIGENSCHAPPEN

 

HOGERE STATEN VAN MENTALE ACTIVITEIT

 

Wanneer je de “Crystal Truth Cross” draagt, kan je merken dat je lichaam en misschien zelfs je visie veel vlugger zullen beginnen trillen. Je kan dit doorheen je ganse lichaam, gezicht en borstkas voelen tot wanneer je erop afgestemd bent.

De Crystal Truth Cross hanger resoneert interdimensionaal op een zeer hoog niveau van realiteit met een effect op de drager gestimuleerd te worden tot hogere staten van mentale activiteit evenals verbetering van het geheugen.

Je keel, mond en tong kunnen lichtjes verdoofd aanvoelen tijdens de aanpassing van je lichaam aan dit nieuw niveau van vibratie. Je zal voor jezelf wellicht een reinigingseffect van overtollige bagage doormaken. Dit is een zeer krachtige hanger en de niveaus van kristallen waarheden waarmee je een verbinding kan maken, zullen veel uitgebreider zijn en het zal vlugger plaatsvinden. Je moet je realiseren dat jouw DNA een kristallijne proteïne matrix is die de geheimen van het universum in zich draagt.

 

Door het subtiel maar krachtig inwerken op onze eigen energienetwerken, energielichamen en meridianen kunnen we ook positieve lichamelijke en emotionele veranderingen waarnemen. Dit kan snel of geleidelijk gebeuren, te vergelijken met het effect van de inname van voedingssupplementen of vitamines, doch fundamenteler en gelijktijdig in meerdere lagen van ons wezen.

 

 

Biofeedback resultaten kunnen verschillend zijn afhankelijk van jouw unieke bioritme en individuele energetisch meridianen netwerk configuratie.

 

Alle hangers bieden een meetbare harmonisatie van schadelijke electromagnetische straling, microgolven en radiofrequenties.