Zoek op FEEL website

CONTACT
HOME
Cleansing Pure Blue Ice Power Plate
€ 82,00
€ 40,00
Toevoegen aan winkelwagen
  • Laatste in voorraad
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Cleansing Pure Blue Ice Power Plate

Deze power plate heeft de wonderbaarlijke mogelijkheid om het emotionele, mentale en spirituele zelf te reinigen zodat er diepere lagen van puur quantum bewustzijn mogelijk worden gemaakt.

 

De quantum lightweaving Power Plate heeft de unieke mogelijkheid om je bewustzijn in een mystieke staat te brengen waarbij je toegang hebt tot de Pure Quantum Bewustzijnsgolf. Door de power plate te gebruiken, je erop te focussen of ernaar te kijken, komt je geest in een tijdloze zone van schoonheid en magie zodat je daadwerkelijk de Quantum Golf kan ervaren.

 

Kwaliteiten

- activering van informatie

- reiniging en integratie naar éénheid toe

- energetisch verfrissend reinigen van het lichaam

- het licht van de Bron schijnt door,  het lichaam naar éénheid

  integrerend

- stilheid

- éénheid

- stille schoonheid

- afwezigheid van gedachten

- ruimte

- neutraliteit/vrede/rust

 

Geïnspireerd door en speciaal ontworpen voor de Kenji Kumara Quantum Lightweaving producten. Deze laatste nieuwe quantum golf holografische power plate werd ontworpen om bijstand te verlenen tijdens het in evenwicht brengen en verhogen van een diepere integratie van de quantum golf ervaring. Deze unieke en buitengewone power plate werd ontworpen door de stellaire quantum kunstenaar Rene Hamilton en belichaamt het quantum veld bewustzijn, voortgebracht door het oneindige potentieel dat tot uiting komt door het holografisch netwerk en matrix ervan. Elke gebruiker van de energetische power plate zal het quantum veld op een persoonlijke manier ervaren, afhankelijk van hoe harmonieus men is afgestemd op de grenzeloze staat van het pure quantum veld van bewustzijn. Deze opmerkelijke power plate is bedoeld om je te helpen jouw unieke stroming van goddelijke transformatie en overeenkomstig ontwaken te behouden.

Alle Inner Soul Technologie Plates voorzien in een meetbare harmonisering van schadelijke frequenties van mobiele telefoons, draadloze toestellen, elektromagnetische stralingen, microgolven en radiofrequenties die dreigen de natuurlijke biologische, mentale en emotionele processen van onze lichamen te verstoren.