Zoek op FEEL website

CONTACT
HOME
CHAMBER OF HIGHER SELF
€ 78,00
€ 47,00
Toevoegen aan winkelwagen
  • In voorraad
  • Levertijd: 1-3 dagen1

CHAMBER OF HIGHER SELF

EIGENSCHAPPEN

 

Deze hanger is een middel om je te ondersteunen een vlotte overgang te maken, zodat je bewustzijn zachtjesaan kan wennen aan een hogere staat van helderheid en zijn. De dingen zijn niet zoals ze lijken, evenmin als jouw ervaring zal zijn bij het overgaan naar hogere staten van bewustheid. Vele mensen rapporteren grotere gevoelens van welzijn en afstandelijke kalmte wanneer ze deze hanger dragen, hij zou evenzeer de “goed gevoel hanger” kunnen genoemd worden.

In situaties waar er veel angsten, zorgen en stress zijn, zal het dragen van deze hanger het verschil maken of je in de emoties en het drama vast raakt of je een meer ontspannen en vredevolle houding zal ervaren.

 

Door het subtiel maar krachtig inwerken op onze eigen energienetwerken, energielichamen en meridianen kunnen we ook positieve lichamelijke en emotionele veranderingen waarnemen. Dit kan snel of geleidelijk gebeuren, te vergelijken met het effect van de inname van voedingssupplementen of vitamines, doch fundamenteler en gelijktijdig in meerdere lagen van ons wezen.

 

 

Biofeedback resultaten kunnen verschillend zijn afhankelijk van jouw unieke bioritme en individuele energetisch meridianen netwerk configuratie.

 

Alle hangers bieden een meetbare harmonisatie van schadelijke electromagnetische straling, microgolven en radiofrequenties.