Zoek op FEEL website

CONTACT
HOME
Advanced Quantum Manifestation Plate
€ 225,00
€ 111,00
Toevoegen aan winkelwagen
  • Laatste in voorraad
  • Levertijd: 1-3 dagen1

ADVANCED QUANTUM MANIFESTATION PLATE

ALS JE DE MOGELIJKHEID HAD OM ALLES WAT JE WOU TE MANIFESTEREN, WAT ZOU DAT DAN ZIJN?

 

INTRODUCTIE VAN EEN REVOLUTIONAIRE DOORBRAAK IN DE QUANTUM FYSICA DIE JE GEDACHTEN IN DE MATRIX VAN DE REALITEIT UITZENDT, BILJOENEN KEER KRACHTIGER, MET ALS RESULTAAT HET MANIFESTEREN VAN JE VERLANGENS AAN EEN ONGELOOFLIJKE SNELHEID!

 

Wat is de Advanced Manifestation Plate?

Het is een instrument dat door middel van geavanceerde mathematische quantum algoritmes en Quantum Nano Vortex Technologie, letterlijk een interface wordt voor je gedachten en verlangens met het ware zero-punt-energieveld van creatie en manifestatie.

"it cuts through a lot of negative programming/blocks .....

the time and space seems to be modified in terms of what you want and how it manifest.....

you need to finetune what you want without your expectations being in the way...." Rene Hamilton

 

Eenvoudig gezegd :

Je gedachten, verbeelding en verlangens worden biljoenen keren meer versterkt door een interdimensionaal vortex portaal. Dit versnelt enorm de snelheid waarmee je wil, je verlangen of je intentie zich manifesteert in deze realiteit.

Behandel dit instrument met respect want het bevat toegangen tot zeer krachtige dimensies van het bestaan die in ieder van ons aanwezig zijn.

 

WAARVOOR KAN JE DE ADVANCED MATRIX MANIFESTATION PLATE GEBRUIKEN?

*je ESP (buitenzintuiglijke waarnemingen) en spirituele     mogelijkheden te ontwikkelen

*manifesteer je dromen, betere gezondheid, geluk en vreugde

*transformeer de kwaliteit van je voedsel, dranken, vitamines, cosmetica …

*bescherm gans je huis tegen negatieve energieën

*verbeter je levenskrachtveld

*verhoog de gezondheid en het geluk van je huisdieren

*zend positieve energieën naar wie je ook wil, maar vraag best eerst om hun toestemming.

*manifesteer grotere hoeveelheden waarheid in je leven

*vermeerder de zakenrelaties en opportuniteiten

*trek gezonde relaties aan

*manifesteer meer creativiteit .. schrijvers, musici, kunstenaars enz.

*verhoog je eigen energie en welzijn

*verwijder negatieve energieën uit stenen en kristallen

*reinig en verwijder negatieve energieën van bijna elke locatie

*maak, kopieer of transfereer homeopatische remedies

*gebruik ze als een geavanceerd gebedsinstrument

*gebruik ze voor en versterk om het even welke energetische therapeutische sessie

de lijst is eindeloos..... gebruik dit instrument voor al hetgeen je kan verbeelden of verzinnen! Wees steeds verantwoordelijk voor de dingen die je creëert.

Manifesteer de totale grootheid die je bent en nog moet ontdekken!

 

Gelieve op te merken dat er verschillende veilige afschermingen in de “Advanced Quantum Matrix Manifestation Plate” zijn ingebouwd die beletten dat de plaat met negatieve of kwaadaardige intentie zou worden gebruikt.

 

Het is niet ongewoon dat je je anders voelt wanneer je naast de manifestation plate zit of ermee werkt: een gevoel van lichtheid in het hoofd, lichte duizeligheid, rare tintelende gewaarwordingen, versterking van de zintuigen, elektrische gewaarwordingen in je handen, vlugge temperatuurschommelingen, verhoogde helderheid, meer energie, verhoogde ESP (buitenzintuiglijk) - psychische of spirituele ervaringen, aangezien je in interactie bent met een ware zero punt energie vortex.

 

De Advanced Matrix Manifestation Plate is gedeeltelijk gebaseerd op de symbolische Hieronymus machine. Met grote aanpassingen van het gerealiseerde basiscircuit, heeft Rene Hamilton van Inner Soul Technologies vooruitstrevende mathematische quantum algoritmes, Quantum Nano Vortex Technologie, Holografic Field Effect Technologie en Inter-Muliti-Dimensional Vortex Portal Morphogenetic Time Shift Technologie erbij ingesloten.

De Hieronymus machine is een algemene term die verwijst naar de gepatenteerde Radionic instrumenten die werden uitgevonden door de elektrotechnisch ingenieur Dr. Thomas Galen Hieronymus (21 november 1895 – 1988). De theorie over de werkwijze waarop de machines van Hieronymus is gebaseerd, is dat alle materie een soort “straling” uitzendt die niet elektromagnetisch is maar enkele eigenschappen van zowel licht als elektriciteit vertoont. De kwaliteit van deze uitstraling is uniek voor elke soort materie en kan daardoor gebruikt worden voor detectie en analyse. Hieronymus bedacht de term “eloptic energy” om deze straling te beschrijven (van de woorden “electrical” en “optical”). Al zijn machines werden ontworpen om deze “eloptic energy” op te sporen en te manipuleren.

 

Morfogenetisch velden zijn eigenlijk niet-fysische blauwdrukken die vormen voortbrengen. Volgens de grondlegger, de bioloog Rupert Sheldrake, is een morfogenetisch veld equivalent aan een elektromagnetisch veld dat alleen informatie draagt, geen energie en dat beschikbaar is doorheen tijd en ruimte zonder verlies van intensiteit nadat het werd gecreëerd. Morfogenetische velden worden gemaakt door de patronen van fysieke vormen. Ze begeleiden de formatie van latere soortgelijke systemen aangezien een nieuw zich vormend systeem “zich afstemt op “ een vorig systeem omdat het een “zaad” in zich heeft dat in resonantie is met een soortgelijk zaad in de vroegere vorm. Morfogenetisch velden kunnen worden gebruikt om te beschrijven hoe het menselijk bewustzijn gedeeld wordt.

De morfogenetisch velden zullen daarom de belangrijkste rol spelen in het idee dat de mensheid op een bepaald punt in de tijd een dramatisch collectieve 'shift' in bewustzijn zal doormaken. Een 'shift' zal plaatsvinden wanneer de kritieke massa voor verandering is bereikt of met andere woorden, wanneer een bepaald aantal spiritueel ontwaakte personen werd bereikt.

 

De quantum manifestation plate is, alhoewel geen speelgoed, bedoeld voor zij die graag experimenteren en is enkel te verkrijgen op bestelling.