Zoek op FEEL website

CONTACT
HOME
Biozar

Je voelt de weldaad vanaf de eerste inname!

  • In voorraad
  • Levertijd: 1-3 dagen1

BIOZAR

Wat is Biozar?

Biozar is een 100% natuurlijk product dat een gunstig effect heeft op heel het lichaam! Het bevat plantenextracten, kruiden en sporenelementen. Bepaalde antioxidanten zijn aan het product toegevoegd.

 

Biozar is veilig, eenvoudig in gebruik en heeft geen negatieve invloed op bestaande medische behandelingen.

 

Biozar bevat geen antibiotica en geen chemicaliën. 

 

Biozar helpt wondergoed bij alle darmproblemen !

 

Voordelen van Biozar.

Biozar kan zowel preventief genomen worden, als om genezing te versnellen.

 

Preventief kan het de ontwikkeling van bepaalde ziektes helpen voorkomen, daarnaast ondervindt men o.a. :

• Soepeler gewrichten

• Gezondere huid

• Verhoogde vitaliteit

• Betere spijsvertering

° Gezonde darmen !!

 

 

Biozar helpt bij :

• Immuniteitsaandoeningen

• Griep

• Reuma

• Virale infecties

• Bacteriële infecties

• Diabetes

• Strijd tegen kanker

 

Wat doet Biozar?

Biozar geeft jouw immuunsysteem een boost als geen ander en pakt de oorzaak van de problemen in de kern aan. Biozar activeert het bestaande microbiologisch systeem in het lichaam en herstelt het natuurlijk evenwicht exponentieel!!

De activatie van deze micro-organismen zorgt ervoor dat er meer organische zuurstofverbindingen en noodzakelijke eiwitten worden aangemaakt. Dit heeft als resultaat dat de ontwikkeling van schadelijke eiwitten geblokkeerd of vertraagd wordt.

De organismen krijgen een boost om natuurlijke probiotica aan te maken, waardoor het immuunsysteem weer in balans wordt gebracht.

Biozar is in staat om in de darmen bepaalde oer-microben te activeren die normaal gezien in een passieve staat verkeren!

 

 

Door ziektes of bepaalde medische behandelingen kan de aanmaak van rode bloedlichaampjes aangetast worden. Biozar stimuleert de productie van deze rode bloedlichaampjes.

Rode bloedlichaampjes zorgen voor het transport van zuurstof door het lichaam naar de verschillende organen en cellen waardoor het lichaam zich beter en sneller kan herstellen.

Biozar is dan ook een bijzonder goede ondersteuning tijdens een chemokuur!!

Biozar heeft een zeer gunstige invloed op de spijsvertering. De micro organismen zorgen er voor dat de spijsvertering beter verloopt en belangrijke mineralen en goede proteïnen beter door het lichaam worden opgenomen.

 

Hoe Biozar gebruiken?

Biozar is een vloeistof die oraal wordt ingenomen. Indien het preventief gebruikt wordt, is 3 ml per dag voldoende. Als het ingenomen wordt om te genezen van een bepaalde kwaal of ziekte dan adviseren wij u elke dag tussen de 6 en 10ml in te nemen.

De werking van Biozar versterkt wanneer het ingenomen wordt in combinatie met lypoceen! Daarom is het aan te raden Biozar in te nemen met een vloeistof die rijk is aan lypoceen, zoals tomatensap, rozebottels of watermeloen. Een kleine hoeveelheid is voldoende.

 

 

Het product is verpakt in een aluminium fles, deze heeft aan de binnenkant een speciale dubbele coating. Wij adviseren om Biozar na ontvangst en in het bijzonder na het openen, in de koelkast te bewaren of op een plek waarbij de temperatuur niet boven de 20° Celsius uit komt. Ongeopend is Biozar een jaar houdbaar (zie THT-datum op de flacon). Geopend is Biozar 6 maanden houdbaar. Schudden voor gebruik.